Чемпіон

Сорт яблук чемпіон дуже поширений .

Він завоював визнання споживачів із-за своєрідного смаку плодів. Плоди кольором оранжево-червоним з смугастим, розмиттям рум'янцю на основній частині яблука. Як правило, споживачів привертають більше забарвлені плоди.. Сорт високоврожайний.

Сорт чеських селекціонерів. Виведений в 1970 р. схрещуванням сортів яблук Голден Делішес з Ренет Оранжевий Кокса. Яблуня низькоросла, плодоносить стабільно з 3-го року, високоврожайна, плоди (160-190 г.) імунітет до борошнистої роси , парші - високий. Плоди зберігаються до 6 міс.

 Дерева починають плодоносити після посадки на 3-й р. , дають щорічний і рясний урожай. Щоб виростити добре пофарбовані червоні плоди, необхідно постійно нормувати кількість квітів і зав'язі. Інакше в окремі роки можливі проблеми з фарбуванням яблук. Цього можна уникнути, виконуючи обприскування листя - два або три обприскування, фосфоровм!щуваними розчинами. На яблуках цього сорту часто з'являється гірка ямчатость.

Можна запобігти розвитку захворювання, використовуючи кальцій у фазі активного росту вегетативних бруньок. Яблука на молодих деревах тримаються добре. Через кілька років плоди сорту Чемпіон, як правило, передчасно опадають, це відбувається досить рідко, оскільки виробники не затягують час збору врожаю. Плоди, зібрані занадто пізно, гірше зберігаються і поступово втрачають кращі якості.

Новые комментарии

09.08 | 15:46

Хочу придбати двохрічний саджанець абрикоса "Особливий Денисюка"

27.04 | 10:34

Есть ли доставка абрикосы в Днепропетровскую область

25.03 | 08:53

Доброго дня, чи є вишня?

01.12 | 06:41

Доброго дня, на якій прищепі у вас персики ? Саджанці одно чи дворічні? Дякую