ФУДЖІ БЕНІ ШОГУН

ФУДЖІ БЕНІ ШОГУН (Malus domestika Fuji Beni Shogun)


Сорт виведений в Японії, клон яблуні Фуджі Ятака. Із групи Фуджі сорт Бені Шогун характеризується найбільш раннім вступом в плодоношення. Достигає в I декаді жовтня ( залежить від кліматичних умов). Споживча стиглість настає після 2-3 тижнів зберігання. Зберігаються в підвалі 6-7 місяців, в умовах холодильника можливе зберігання до наступного врожаю.

 

Плоди великого розміру, 300-350г, солодкого десертного смаку. М'якоть хрустка, в міру соковита, кремового кольору, дуже ароматна, з присмаком екзотичних фруктів. Шкірка міцна, гладка, зеленого кольору, повністю покрита насиченим малиновим рум'янцем із жовтими підшкірними цятками. Форма плодів округла. Плоди стійкі до розтріскування, не гниють внаслідок легких механічних пошкоджень, мають високі смакові характеристики та товарний вигляд, відмінно транспортуються.

 Сорт яблуні Fuji Beni Shogun відрізняється високою морозостійкістю, та високою стійкістю до борошнистої роси та бактеріального опіку, середньою - до парші. Підходить для промислового вирощування.

 Для збільшення врожайності та уникнення періодичності в плодоношенні рекомендується проводити проріджування зав'язі.

 Рекомендовані запилювачі: Глостер, Джонатан, Ред Делішес, Фуджі, Гренні Сміт.



Новые комментарии

09.08 | 15:46

Хочу придбати двохрічний саджанець абрикоса "Особливий Денисюка"

27.04 | 10:34

Есть ли доставка абрикосы в Днепропетровскую область

25.03 | 08:53

Доброго дня, чи є вишня?

01.12 | 06:41

Доброго дня, на якій прищепі у вас персики ? Саджанці одно чи дворічні? Дякую