Саджанці груші "КИРГИЗЬКА ЗИМОВА"

Синоніми: "Киргизская зимняя"

Походження: Сорт виведений в Киргизії.

Строки дозрівання: Зимовий сорт. Дозріває в першій половині жовтня. Плоди на дереві тримаються міцно.

 Характеристики плода: Плоди красиві, великі, одномірні, 220–250г. Продовгуватої яйцеподібної форми схожі на лимон. Шкірочка під час знімання зелено-жовта. При повному дозріванні золотисто-жовта. З яскравим червоно-карміновим рум'янцем на більшій поверхні плоду, що надає плоду ефектний зовнішній вигляд. М'якоть кремова, світло-жовта, щільна, грубозерниста, трішки терпка, соковита, солодка з легкою кислинкою.

Ростові особливості сорту: Дерево середньоросле з негустою пірамідальною кроною. У пору плодоношення вступає на 3–4 рік. Плодові утворення в основному зосереджені на кільчатках.

Запилювачі: "Бере Боск", "Талгарська красуня", "Вітчизняна", "Смарагдова", "Родзинка Криму", "Пасс Крассан", "Золотиста", "Бере Арданпон". Цвіте в середні строки. Сорт самобезплідний. Зимостійкість: Дуже висока. Стійкість до хвороб: Стійкий до парші, термічних опіків і бактеріального раку. Транспортабельність: Дуже висока. Особливості зберігання: У холодильнику плоди зберігаються до квітня.

Відмінні ознаки сорту: Скороплідний, урожайний сорт з підвищеною зимостійкістю, стійкий до посухи, парші і бактеріального раку.

Новые комментарии

09.08 | 15:46

Хочу придбати двохрічний саджанець абрикоса "Особливий Денисюка"

27.04 | 10:34

Есть ли доставка абрикосы в Днепропетровскую область

25.03 | 08:53

Доброго дня, чи є вишня?

01.12 | 06:41

Доброго дня, на якій прищепі у вас персики ? Саджанці одно чи дворічні? Дякую