Груша «Старкримсон»

Груша «Старкримсон» багатьом садівникам відома під назвою «Ред фаворитка». Опис сорту заявляє раннє дозрівання врожаю, а також стійкість рослини до багатьох хвороб і високу, дуже стабільну врожайність.

Груша «Старкримсон» виведена американськими селекціонерами і є корисним клоном відомого і популярного сорту «Улюблениця Клаппа». Він і був використана в якості батьківської форми при виведенні даного сорту, що зумовило отримання в результаті красноплодной груші.


Груша «Старкримсон» формує сильноросле дерево. Крона розлога, пірамідальна, добре облистнені. Показники зимостійкості щодо хороші. Стійкість до ураження паршею вище середніх показників.

У плодоношення на підщепі у вигляді груші лісової рослина вступає на сьомий рік, а при використанні айвової підщепи - на п'ятий рік після висаджування на постійне місце. Урожайність наростає досить повільно. Фаза максимальної продуктивності доводиться на десятий рік життя рослини. Цвіте груша сорту «Старкримсон» в середньопізні строки. Потребує посадці рослин-запилювачів. Плодоношення дорослих рослин регулярне і рясне.

Плоди великих розмірів, вагою 185-285 г, грушоподібної форми, покриті жовтою шкіркою з розмитим, темно-бордового кольору рум'янцем. На стадії повноцінної зрілості фарбування плодів червоне. М'якоть білого кольору, соковита, тане, кислувато-солодка. Сорт характеризується зовнішньою привабливістю плодів. Стандартний термін зберігання зібраного врожаю не перевищує місяця.

рекомендують висаджувати в якості запилювачів для цієї груші сорту «Бере», «Вільямс», «Десертна» і «Таврійська».

Новые комментарии

09.08 | 15:46

Хочу придбати двохрічний саджанець абрикоса "Особливий Денисюка"

27.04 | 10:34

Есть ли доставка абрикосы в Днепропетровскую область

25.03 | 08:53

Доброго дня, чи є вишня?

01.12 | 06:41

Доброго дня, на якій прищепі у вас персики ? Саджанці одно чи дворічні? Дякую